Weblog - můj webový diář :)

15. 5. 2005

ZVAV
Pája - 21:27 | [Kategorie: Hry] | permalink
Věk skončil. Vyhrál velký národ Žabí hvězda Gratulujeme.

Takze jsem vyhrali. Je to docela prekvapko, protoze vek byl nastartovan uplne jinak. Abych trochu osvetlil, jak probihala spojenectvi v tomto veku. Nejdrive byla dohoda s Kultem a Mysima, ze podporime projek Kultu a ze na nas nebudou utocit. Z toho se zacal klubat projekt Mysi. Bohuzel pro ne nas podrazili a rekli, ze do nas pujdou taky. NAtoz jsem se nastval a doposavad nudny vek se zacal menit v nadeji naseho projektu. Oslovil jsem zbyle narody(Vogony, Zemaky, Huluvu) a spojili jsme se proti Mysim a Kultu. Do projektu nas uvrtali Vogoni a nejvetsi merou se na nem i podileli. Davali nejvice dotaci, z cehoz byli i tyto posledni expy. PROTO DIKY VOGONUM! Ten pomnik v nadzivotni velikosti uz se stavi :)

Pristi vek bude o necem jinem. Kazdy si bude moci zalozit svou alianci(narod), takze mi je jasne, ze se tu v tomto slozeni uz asi nesejdem. Na druhou stranu, kazdy si muze hrat na svem pisecku a nemusi poslouchat "priblble" rozkazy vedeni. :)

Specialne bych chtel podekovat Zdendysovi za jeho objetavost a trpelivost v tomto veku. Bez nej bychom se k projektu nedostali(Rodina promine. :) ).

Abych to ukoncil. Je na to univerzalni a dobre vystihujici , notoricky znama hlaska...

HOSI DEKUJEM, HOSI DEKUJEM!!! :-)))

Předchozí: Rojení BT opět nedopadlo ...
Následující: Konec věku s ostudou

Kategorie

Archiv příspěvků

Nekomentované odkazy