Weblog - můj webový diář :)

2. 12. 2004

Velké reparace (2.)
Pája - 00:20 | [Kategorie: Hry-Duna Online] | permalink
Odpověď na otázku kolik že ty Repa mají dělat, a hlavně ZA CO PŘESNĚ je platíme ! To že je to za ali BTCM je docela zavádějící mi přišla docela rychle.

02. 12. 00:09 Pelin: BT je prostě jediný národ, na který Iks může z teď už ex BTCM útočit a je ta mela je náhrada za škody způsobené Iksu CM, na ně nemohli, tak šli jednoduše po jeho aliančnímu ekorodu. My ale nechceme skončit na domovský, tak jsme byli za, řešit to mírovou cestou. Iks zastavil palbu (i když někdo z BT přes zákaz útočil) a požadoval za to 300 tun mely, nám nezbylo než souhlasit. Dohadoval to Ben, takže níž už prostě Iks nešel. Alternativou by byla zase válka, ve který bychom nemohli sami zvítězit. Když částku znáš, tak jsi ji mohl říci - přece bychom ti ji na poradě neřekli, kdybychom nechtěli, aby to národ nevěděl, ne ??

A ještě rychle moje reakce, než upadnu do mdlob z nevyspání :)

02. 12. 00:16 Ano, částku znám, ale nejsem si jist, co si mohu dovolit zveřejnit, panžto nejsem tisková mluvka vlády (a letenku do Rene nechci) Chtěl jsem svojí předchozí hláškou jen naznačit, že Tleilaxanský lid, NENÍ informován o všem co se děje. Z tvého příspěvku soudím, že 300t mely si Iks "poručil" a budu jen doufat, že ji podložil nějakou ekonomickou rozvahou ... Můj soukromý názor na to je, že sponzorujeme projekt pro X ať už těch 300t nazveme reparacemi, nebo pokutou za chování CM

*** možná svůj strach z Renegádů přeháním, ale necítím se zcela ve své Tleilaxanské kůži. Stále mi nejde na rozum, proč nikdo až doteď neřekl že stovky tun nejsou stovky tun ale jen třista tun. Takhle na první pohled mi to nepřide moc :) Nebo už je vážně tolik hodin, že mám snížené rozpoznávání ?

Předchozí: Velké reparace (1.)
Následující: Velké reparace (3.)

Kategorie

Archiv příspěvků

Nekomentované odkazy