Weblog - můj webový diář :)

2. 5. 2005

Duna končí
Pája - 15:49 | [Kategorie: Hry-Duna Online] | permalink
... a mnozí se ptají - už zase ?

začalo to - opět - nenápadně. Admin VSW požádal, aby se na jeho testovací loginy neútočilo, že ladí nový kód duny. Když na něj zaútočil (myslím) Hammeron, tak se ohradil a dal dotyčnému pokutu. Teprve pak VSW napsal na adminskou nástěnku, že se nemá na něj útočit.

Mno a snad na reakci něco provedly Ctěné Matre, takže se na VIP objevilo tohle:

vsw Admin #14613 - 02. 05. 09:54 Jenom vam chci vysvetlit zablokovani uctu Greedyho a Thanatose v CM. Na adminske nastence jsou loginy na ktere se nema utocit. Ucelem techto loginu je, napriklad, otestovani noveho modelu zdaneni melanze mezi narody. Greedy na me zautocil, vevoda Thanatos mu za to udelil na NL medaili. Navic CM maji na nastence napsano aby utocili hlavne na loginy vsw.

Pro nekoho je to sranda, ale pro stovky lidi je to jenom spatny priklad. Kazda sranda ma sve meze, a Greedy s Thanatosem je prekrocili.

To ale nebylo všechno, objevilo se cosi, co jsem jako pozorovatel z povzdálí nepochopil - na VIP se objevilo tohle:

Lami_Nacelnik_Vinki Smazan #14987 - 02. 05. 13:05 Kdyz uz tady zacal komentovat vlastni rozhodnuti, tak snad nedostanu flastr, nebo mozna dostnu, ale co uz. Takze neco k tomu, jaxe veci maji u druhe strany barikady.

Jo, utocit na adminske loginy je zakazane, bylo to zakazane i kdyz sme to meli na nastence. Nikdo neutocil, vcera zautocil smoula, jako vzdy kvuli provokaci.

Zablokoval thanata, protoze ten greedymu na nl dal medajli: Lami_terorista_Thanatos Lami Garda #13300 - 01. 05. 22:24 Timto udeluji EGS nejvyssi moznde oceneni, jake muze ne-Lama obdrzet. Nasleduje priplivnuti radu JeteloPole EGS na celo

Co takhle se zasmat? Sranda? Humor? Testovani? Jak zasahl sakra thanatos do hry a znemoznil testovani?

Ale i kdyby to byl on, bral bych jejich zablokovani jako adekvatni potrestani. Rekneme.

Ale co naprosto nechapu je fakt, ze se admin logne vevodovi na login, sebera prava hracum (vcetne tech, kteri za nic nemuzou!) a necha rod jenom tak. Btw v NA mame 9k zv.

No, kde bera vsw pravo na to, aby odebiral prava jaxe mu zlibi? Vzdycky, kdyz mu smoulove udelali nakej pruser, stal sem za nim, ale uz ne. Tohle je obycejne prekroceni toho, co si admin muze a nemuze dovolit v ramci hry.

Je mi jasne, ze se zase niceho nedockame, ale to se nedockal nikdy nikdy, pac admin(i) neumi uznat chybu

reakce na sebe nenechala dlouho čekat a můžete hádat proč happz Admin #15057 - 02. 05. 13:41 Je na adminske nastence seznam loginu, na ktere je vice nez nedoporuceno utocit? Je. Je na nastence CM bonus motivace pro utok na vyse zminovane loginy? Je. Zautocilo se? Ano. Mozna nasledne predani metalu je pro skupinku nekterych hracu sranda, nicmene i "vevoda" thanatos by si mel uvedomit, ze ta cervena jaksi znamena, ze ho - ciste teoreticky - budou poslouchat nejen Lamky a Smoulove, ale i prosti smrtelnici z rad CM...

A jak rika Vinki: koncim s Dunou, dokud se tady nebude rozumne uvazovat. Po multakovi na postu vevody je tu pro me asi posledni hrebicek do rakve zdraveho hracskeho rozumu - nechapu vas, a nebudu na vas plytvat casem. Happz

Co z tho bude, netuším

Předchozí: Hláška Haliny Pawlovské
Následující: Duna končí (2)

Kategorie

Archiv příspěvků

Nekomentované odkazy