Weblog - můj webový diář :)

7. 5. 2005

Vojevůdci a čarodějové
Pája - 19:43 | [Kategorie: Hry-ostatní] | permalink
Až já budu umět takhle psát, tak budu milionář :-)

Následující text se objevil v jedné onlineové hře, jež se zove Vojevůdci a čarodějové (text je vykrácen o nepodstatný odstavec omlouvající chování jednoho z členů jeho aliance)

List s pečetí jednorožce, určený Marcu Lepidusu, Protektoru Říše Římské, vůdci a vládci Hrůzopánů, potažmo i ostatním vládcům bojujícím ve válce s Lakriskými rytíři

Jest mi plesem a radostí, že i Vy bojovníci dobra, lásky a míru nosíce hrdá jména zemí či vládců (Hrůzopáni, Izmael Zrádce Naděje, Undead Legion, Vládce Temna), no prostě, že i Vy klaďasové dokážete nalézti v srdci cit zvaný soucit! Je od Vás nadmíru pěkné, že nám nabízíte v poklidu dožít věk v modlitbách. Děkuji, slza dojetí mi právě ukápla z oka.

Tímto neodvolatelně podobnou nabídku odmítám. Jednou pro vždy a jménem všech členů odmítám! Náš pohled na rytířskost je v pravdě odlišný. A proto vězte, že se nedočkáte ani toho, abychom potápějící se loď opustili, jako krysy a nalezli do jiných aliancích, přemalovali své erby a opět prudili. Ne! Máme v sobě pro vás asi podivnou vlastnost, kterou nazýváme hrdostí.

Bude to možná znít divně, ale děkuji Vám za lekci, kterou nám tato probíhající válka dává. Je pravdivé rčení, že jen v nouzi poznáš přítele a také, že boj s Vámi je pro nás doslova školou strategie. Stále objevujeme nové a nové způsoby vedení války. Přesto, že nás považujete za „paholky“ já si vás naopak za tuto výuku velice vážím.

Zcela navzdory svým zásadám si dnes dovolím dát Vám radu: Zničte nás, smažte nás z povrchu země!

Protože jestli tak neučiníte teď, pak už nikdy, nikdy nebudete mít klid. Stále znova a znova budou mocná kouzla ničit Vaší říši temna. Pokaždé se budete muset ohlížet, zda z poza rohu nevyskočí taťka šmoula se svou modrou armádou. Bude vás bolet za krkem od hledání orlích útočných perutí a při umírání nad Vašimi paláci uvidíte vlát praporce Lakriských rytířů a jejich věrných spojenců!

Už dnes se Vám okolo krku začíná stahovat neviditelná smyčka, obloha se zatahuje, ale to není bouřkový mrak, že? Země se chvěje a koryta řek hučí svou píseň tsunami…

Avšak i my si pamatujeme a dávám Vám stejné slovo, že kdokoliv z Vás požádá o milost a odpřísáhne slib neútočení, bude vyslyšen! Vzpomínáte? Jsme hrdí a mrtvé nehaníme! Jen občas jim dáváme rezaté meče a posíláme je domů k přátelům s pozdravy Lims Kragmy, bohyně smrti!

Regent Lakrisu, Istari, nositel řádu Stříbrného orlíka, král Ferri, království Plexis

Předchozí: Ostuda z duny
Následující: Rojení BT opět nedopadlo ...

Kategorie

Archiv příspěvků

Nekomentované odkazy