Weblog - můj webový diář :)

23. 10. 2005

Duna zavřena (4.)
Pája - 21:00 | [Kategorie: Hry] | permalink
Nu tak tu mám detaily důvodu, proč duna skončila. Takže připomínám, že v neděli 16.10. dali admini na VIP pravidlo o tom, že ekorody budou pod ochranou a že si to bojo mají rozdat mezi sebou.

Jenže bojorody se spojili a dali si vzájemné spojka a začali bušit do Ekorodů. Pak byla duna adminy stopnuta "na věky věkův" z důvodů "debilů" ve vedení Bojo (viz text dříve)

A tady je jeden z textů od Bojo, který to ostartoval. Vypůjčil jsem si ho z Webu Fremenů http://fremens.px.cz/portal/index.php


16.10.2005 Randir

Admini hry Duna on-line zasáhli do rovnováhy hry ve snaze posílit ekorody, které díky tomu, že admini neodhadli vývoj hry při implementaci herních změn, neměly šanci na růst. Představitelé bojorodů (C, F, G, H, I, M) se dohodli, že nemá smysl ve věku pokračovat, a dali dohromady níže uvedenou petici. Vesmírná Gilda dostala od adminů jednotky na proražení obrany DP Corrinů. To byla poslední kapka, dlouho skryté adminské nadržování Gildě konečně vyšlo najevo. Admini zavřeli Dunu a Flash stanovil topic IRC na "Duna zavrena - podekujte debilum". Řekl si o to - kdo chce, může mu poděkovat.

VAZENE IMPERIUM,

Predstavitele rodu Corrino, Ginaz, Iks, Moritani, Harko a Fremenu se rozhodli k vyjadreni spolecneho postoje k udalostem poslednich dni. Svuj spolecny postoj vyjadrili vzajemnym spojenectvim a bojkotem stavby projektu. Svuj nesouhlas shrnuli do nasledujicich bodu:

1) Nesouhlasime se zasahy do pravidel hry v jejim prubehu. Pokud je hra s danymi pravidly nehratelna, pak ma byt ukoncena bez viteze a spustena v upravene verzi.

2) Chceme aby se nova hra spoustela vzdy az tehdy, kdy jsou pravidla co nejlepe doladena. K tomu radi dopomuzeme radou, testovanim a trpelivosti.

3) Nechceme aby se stalo zvykem, ze admini budou menit pravidla a delat zasahy do hry vzdy, kdyz nejaky rod nebude schopen konkurovat ostatnim.

4) Chceme aby byl tento vek prohlasen za neplatny a ukoncen bez viteze a bez dalsich zasahu.

Pokud se s nasim protestem ztotoznujete, vyjadrete nam prosim podporu pripojenim sveho podpisu pod tento dokument (zkopirujte cely dokument, pripiste sve jmeno a znovu ho vlozte na land). Vlady, ktere se stotozni s nasim prohlasem nam mohou vyjadrit svou podporu nastavenim spojenectvi nasi alianci.

Podpisová akce probíhá zde: http://fremens.px.cz/forum/viewtopic.php?p=18816#18816


Pokud se chcete orientovat v situaci koukejte se třeba sem http://duna.nazory.cz/

Předchozí: P3P standard
Následující: Duna zavřena (5.)

Kategorie

Archiv příspěvků

Nekomentované odkazy