Weblog - můj webový diář :)

23. 9. 2007

borelioza - 110 dnů od kousnutí
Pája - 22:18 | [Kategorie: Osobní] | permalink
... a téměř dva měsíce od začátku léčby

Před dvěma dny jsem tu psal poněkud pesimisticky o vlastním životě. Nic moc se na ní nezměnilo, ale...

V sobotu - tedy včera - jsem raději nevyšel z domu a poctivě polykal nové prášky, ostatně i jako v pátek a necítil se nic moc. Taky jsem většinu dne proležel a něco z toho i prospal.

Dnes jsem se rozhodl zariskovat a vypravil se autobusy a kus pěšky za kamarádem. Kupodivu to šlo dobře a bez bolestí, až jsem si začal optimisticky plánovat co budu celý týden dělat - jak to co musím, tak i to co bych mohl. Samozřejmě je zde problém - sluníčko mi nedělá dobře a musím doplňovat tekutiny.

To bylo po obědě, odpoledne jsem byl už doma a třídil přinesené věci od kamaráda, abych posléze šel sledovat tenis a pak film na počítači. Bolest z oblasti srdce přišla, byť jednorázová. Předevčírem jsem o ní nepsal, ale probíhala taky. Je to bolest asi taková, jako když si prudce přivřete prst mezi dveře - zabolí to hrozně, pak je to chvíli cítit a pak to přestane (jako když si prstem nic neuděláte). Úmyslně píšu z oblasti srdce, protože to nepřišlo z místa jako jindy a pak po tom všem mě cosi píchlo ještě dvakrát ale úplně jinde.

Přesto nechci riskovat a tak jsem před chvílí poslal hesla od našeho LARPovému webu jednomu kamarádovi. Náhoda je blbec

Nechávám i své rozhodnutí o úterním školení až na zítřek s pocitem, že infarkt se na mě nechystá, spíš nějaké to ucpávání cév.

Kéž by to bylo tak jednoduché a po léčení boreliozy řešil "jen" tohle...

Předchozí: Přežiju rok 2007 ?
Následující: Borelie - po návštěvě lékaře

Kategorie

Archiv příspěvků

Nekomentované odkazy