Weblog - můj webový diář :)

28. 9. 2007

Borelie 4/5 léčby
Pája - 21:33 | [Kategorie: Osobní] | permalink
Dneska jsem načal čtvrtou krabičku s antibiotiky a zbývá mi ještě jedna.

Opravdu je na mém těle vidět, žemu vadily přechody teplo-zima, které jsem obsolovoval nejen při cestách do práce a zpět. Začínám být živější, únava ze mě spadla. Navíc jsem začal s doplňkovou léčbou. Kamarád lékárník mi doporučil:

Na omezení nežádoucích účinků atb se doporučuje v tomhle případě podávat vitamíny b řady, tzn. optimální nějaký b-komplex forte, 2 - 3x denně jednu po jídle nebo s jídlem a na obnovu střevní mikroflory nějaké laktobacili (raději něco silnějšího doxycyklin jako účiná látka je širokospektré atb takže pozabíjí na co narazí) sice dražší ale dost dobrý je biopron. Brát alespon s 3 hodinovým odstupem od atb.

Jinak co se tyce vlastniho urychleni lecby a zvyseni uspesnosti mam uz ve dvou pripadech vyzkousenou yuccu, cim silnejsi sezenes tim lepsi. Podporuje detoxikaci a zrejme nejakym zpusobem urychluje likvidaci tech borelii. rozhodne ale doporucuju nejaky preparat prodavany pres lekarny, narazil jsem i na nejaky multilevelovy prodej, prave v souvislosti s lecbou boreliozy a je to des bes. radila mi to znama co se sama lecila a mela to od lecitele a radil jsem to byvalemu sefovy co ho lecili taky doxybene a nemohl se toho zbavit, porad mel pozitivni testy. a oba s tim meli super vysledky

Uvidíme...

Předchozí: Borelie - po návštěvě lékaře
Následující: Souboj hitů

Kategorie

Archiv příspěvků

Nekomentované odkazy