Weblog - můj webový diář :)

1. 10. 2005

Rojení BT opět nedopadlo (3.)
Pája - 23:00 | [Kategorie: Hry] | permalink
aneb kdopak že to zasahuje do vnitřních věcí Tleilaxu ?

Na VIP se objevilo toto: vsw Admin #118506 - 01. 10. 09:34 Vyborne.. takze timto zadam narod Tleilax, aby si zvolil noveho vevodu. Ten soucasny totiz nechape herni system. Myslim to smrtelne vazne.

Momentalne se snazim protlacit CHOAMem nejaky zasah, ktery vrati ekorody do hry. A to i presto, ze soucasny stav je zpusoben neschopnosti vlad reagovat na herni situaci. A rikam rovnou, ze narody jejichz vevoda doposud nepochopil herni system, nedostanou nic.

NIC. Rekl jsem to dostatecne jasne? I pro Tleilax?

Jediny duvod proc uvazuju o necem pro ekorody (uvazovat "nerovna se" ze neco bude, sedet na DP a cekat na socku je presne zpusob jak nedostat nic) .. takze jediny duvod, proc o necem uvazuju, je ten, ze u ekorodu aktualni vek znamenal skutecne nutnost velmi pruzne reakce a prizpusobeni se... kdezto bojorod si prakticky hraje porad "tu svou". Momentalne s postupem veku, sance ekorodu na cokoliv rapidne klesa a blizi se nule. Ja osobne jsem pro zasah, protoze zatimco bojo na DP muze aspon obcas vystrcit cumak a neco klepnout, eko nemuze nic. Ale znovu opakuji, do teto situace se ekorody dostaly svoji vlastni vinou, vase vlady venovaly mnohem vice usili na boj proti hernimu systemu, nez na boj s nepritelem. Je to jen vase vina, vase neschopnost, a pokud CHOAM neco udela, tak to bude napraveni vasich hernich chyb. Btw, zatim jsem v CHOAMu s nazorem zasahnout osamocen. A kdyz ctu tady toho cerveneho Tleilaxana, ktery stale nechape, tak mam pocit ze nazor "nechame jim v tom poradne vymachat cumak" je spravny.

Nemá cenu komentovat výzvu VSWho k výměně mahájího, která se nakonec asi povede :-)

Ale aspoň se to začlo hýbat, když kartel ekorodů padl nejprve na nedohodu mezi některými rody a následně se to ještě zhoršilo výpověďmi bojorodů zbývajícím ekorodům ... Bene Tleilax bude muset jet na vlastní triko, jak se zdá ...

Předchozí: Rojení BT opět nedopadlo (2.)
Následující: Rojení BT opět nedopadlo (4.)

Kategorie

Archiv příspěvků

Nekomentované odkazy