Weblog - můj webový diář :)

1. 10. 2005

Rojení BT opět nedopadlo (4.)
Pája - 23:55 | [Kategorie: Hry] | permalink
K minulému příspěvku několik dodatků

vsw Admin #118513 - 01. 10. 09:42 Ostatne, pro blbecky kteri se porad ohaneji nekonecnou PO, tady mam jednu dobrou radu: pamatujete Evils Smurfs z CM, jak obesilali bojorody? Uz pred rokem jsme v CM vedeli, ze dat dohromady par bojo na zacatku znamena presne tento prubeh veku - ekaci nevystrci cumak.

Heh, jenom skutecny vul si muze myslet, ze navrat k 5k PO neco zmeni. Jenom skutecny vul si nevsimnul, ze daleko podstatnejsi nez hranice 5k PO je zruseni zastavenosti, tedy bojorod je konecne schopen branit sve farmy.

Všímáte si, jak na VIP cyklují příspěvky o PO ?

Ale to už se nám na VIP ukazují příspěvky o pomoci ....

vsw Admin #118697 - 01. 10. 11:26 Moznosti je nekolik, od nejake jednorazove par-denni protekce az po primou dotaci melanzi. V podstate s tebou souhlasim, kdyby aspon byla nadeje, ze hraci vyfakujou ty cerveno-zelene bezmozky co je do toho svrabu natahli a ted svalujou vinu na nejake PO.

Diskuze na VIP moc neproudila, ale zato po tomhle ano vsw Admin #118722 - 01. 10. 11:45 Ano, jedna z nejlepsich moznosti je, ze eka pomoc choamu odmitnou :-))

Když si X lidí všimlo tohoto příspěvku, tak se diskuze rozjela. A samozřejmě klasicky - bojorody nesouhlasili. Jenže se nám blýská na lepší časy, jak se zdá

vsw Admin #120757 - 01. 10. 21:49 OZNAMENI Spolecnost CHOAM uvazuje o zrizeni Stavebni sporitelny pro socialne slabe obcany imperia. Byli bychom ochotni a schopni poskytnout narodum preklenovaci uvery za techto podminek:

- maximalni poskytnuty uver zahrnuje = 1728kg jednickove melanze na armadu/stavby + 1100kg nominalni melanze na 2 planety - melanz obou castek neni ucelove vazana, tedy muzete koupit co uznate za vhodne - narod muze zadat o pujcku pro maximalne 60 svych clenu - pujcka je poskytovana na dobu maximalne 21 prepoctu - pujcka je vyplacena v 5-ti rovnomernych splatkach na konto vevody naroda, vzdy 1 splatka denne - urokova mira je dana na obdobi, pohybuje se od minima 15% po maximalne 25% - pokud neni pujcka splacena v terminu, je CHOAM opravnen provest exekuci na dluznou sumu - prostredky poskytnute CHOAMem nesmi byt prevedeny jinemu subjektu bez souhlasu CHOAMu

Verze pro Lidove Choamoviny: CHOAM je ochoten poskytnou narodum drzenym na DP pujcku v hodnote (viz vyse) na cloveka, max pro 60 hracu naroda. Melanz nesmi byt poslana jinym narodum bez souhlasu CHOAMu, urcite nepovolime bojorody. Nase predstava je, ze to pouzijete na nakupy planet, budov, obrany, proste na prechod na vice planet, presna konfigurace ja na vas. Pujcku splatite do 21 prepoctu, jinak CHOAM provede exekuci. Melanz dostane vevoda v 5-ti splatkach, vzdy jednou denne.

Akce neni povinna, kdo da prednost pobytu na DP, je mu prano. technicke detaily projektu upresnime pozdeji, po spusteni akce, s pripadnymi zadateli.

vsw Admin #121210 - 01. 10. 23:29 V uvahu prichazeji tyto narody: A, BG, BT, Ri, RM, VG. Z mlhy se lehce vynoruje X.

Předchozí: Rojení BT opět nedopadlo (3.)
Následující: Šok nad znalostí významu slov

Kategorie

Archiv příspěvků

Nekomentované odkazy