Weblog - můj webový diář :)

29. 1. 2006

Vampíři a vlak
Pája - 10:44 | [Kategorie: Hry] | permalink
Jednou za čas dojde k situaci, kterou nemám příliš v lásce. Stanu se totiž Gamemasterem některé z her na hrdiny, neboť nikomu jinému se do toho nechce. Včera se to stalo v čajovně znovu a zrovna se to sešlo i se přáním hrát Vampiry ... Ač jsem měl obavu, nakonec se to hráčům líbilo a já se dvakrát pobavil ... Scéna - podchod u hlavního nádraží v Praze, družinka rychlou chůzí jde k prvnímu nástupišti, odkud má jet speciální přímý vlak do Ruska ...

Gamemaster: *zapraskání v tlampačích* Za pět minut odjíždí z prvního nástupiště*kašly*kašly*
Hylárius: (zděšeně) Dělejte, nebo nám to ujede ! (rozbíhá se, ostatní se přidávají)
Gamemaster: (šeptem, s ďábelským úsměvem na rtech) Tady máš Strepsils plus. (a normálním hlasem pokračujíc) Rýma a kašel odjede z prvního nástupiště za pět minut !
Hylárius: Jéé to byla reklama ....

Scéna druhá - speciální vlak do Ruska, o den později. Družina zjistila, že ve vlaku je asi Lovec upírů a tak se snaží zastavit rychle jedoucí vlak aby z něj šlo vyskočit bez zranění, jenže po předchozím incidentu se záchranou brzdou ji strojvůdce vypnul. Takže si všichni tři stoupli na přechodový můstek prvního vagonu a jediný Hylarius přeskočil na lokomotivu.

Gamemaster: Hylarius přeskočil na klasickou dieselelektrickou lokomotivu a vloupává se do nejbližších dveří. Povedlo se mu to a vy vidíte svého kolegu, jak hledá strojvůdce v kabině a ten tam není .........
Hylarius: Tahám za páčky a mačkám čudlíky s nápisem Brzda
Gamemaster: žádná z pák nefunguje asi je pult vypnutý
Gamemaster o chvíli později projevil měkké srdce: hoďte si na IQ (zachřestění kostek) Tahle lokomotiva má přeci kabinu na každé straně.:-)))

PS: Ještě že v čajovnách nebývají kameny, jinak už bych měl bebíčko ;-)

Předchozí: Viry oslavily 20 let existence (?)
Následující: LARP na indexu pobožných rodičů

Kategorie

Archiv příspěvků

Nekomentované odkazy