Weblog - můj webový diář :)

22. 4. 2008

Micinka překvapuje
Pája - 16:15 | [Kategorie: Osobní] | permalink
Dnešní návštěva u veterináře s Micinkou pro mě byla překvapující, neboť Míca ji snesla úplně báječně. A přitom to na to nevypadalo ...

Začalo to už před deseti dny, kdy Micka byla na kontrole naposledy. Doktor se je v jejím zbývajícím oku podle slov mamky rýpal dlouho a pinzetou odchlipoval víčka, aby do oka lépe mohl. Micka to odnesla velkým šokem a ještě půlden se bála, sotva se k ní někdo přiblížil na dva metry.

Když tedy doktor i dnes bral do ruky pinzetu, začali se mi klepat kolena. Doktro už ode mě věděl, že se Míce minulé vyšetření nelíbilo a snad proto bylo ošetření kratší než předtím (nevím - před deseti dny jsem s ní nebyl já). Zíral jsem, neboť Míce se z oka sloupávají slaboulinké vrstvičky tkáně a doktor je (nejen) za použití pinzety odstraňoval.

Micka sebou vůbec netrhala ani nevrčela, jakoby už byla zvyklá, anebo umrtvení očička zabralo lépe než minule... Anebo měla pravdu mamka, že se jí dnes doktro v oku šťoural méně.

Dojezd domů proběhl taky v poklidu a mamka vynesla Micku domů (já mezitím parkoval). MIcka se procpala z tašky hned u domovních dveří a sama si vyběhla k bytu, což už byla známka, že je na tom mnohem lépe než před deseti dny, kdy se sice vyrvala z tašky, ale pak se skrčila v koutku chodby a nechtěla nikam ...

To, proč píšu tenhle příspěvek se ale stalo až na úplný závěr. Micka mě přišla přivítat, když jsem konečně přišel domů. A věřte mi, že tohle bylo nejpříjemnější překvapení - poprvé po všech těch příjezdech od veterináře byla Míca ráda, že mě vidí :-)

Micka se vyhřívá

Předchozí: Sen o sociálce
Následující: Zachraň se kdo můžeš ! (aneb Micka překvapuje)

Kategorie

Archiv příspěvků

Nekomentované odkazy